Rendszerüzenet

Szülői tájékoztatás az iskolai ügyeletről

Kedves Szülők!

Az iskolai tanulók számára továbbra is biztosítjuk a felügyeletet, de jelenleg csak egy hétre tudjuk az igényeket felmérni, ugyanis a veszélyhelyzet megszüntetésére vonatkozó törvénytervezet szerint a nappali szociális ellátás is beindulhat  június 22-től, viszont az intézményi férőhelyszám max.50 %-ig tölthetők fel a férőhelyek. Eszerint korlátozni kell egész nyáron az ügyeletben lévők létszámát, mely korlátozást a korábban megadott szempontok szerint fogjuk végezni (Prioritást élveznek azok a tanulók, akiknek szülei dolgoznak, nem igényelnek GYES-t vagy ápolási díjat, ezt követően pedig azok a tanulók, akiknek szülei ezek igénylése mellett munkát végeznek.)

Az iskolai ügyletet naponta 8-14:00 között fogjuk biztosítani. Szülői kérés és mozgásterápiás team javaslata  esetén terápiát is biztosítunk. Ez az ügyeleti igényfelmérés június 15-19 közötti időszakra vonatkozik, utána újabb felmérést végzünk.

Kérem a megfelelő rész aláhúzásával jelezze igényét és küldje vissza a válaszát június 10-én 9:00-ig az info@immanuelotthon.hu címre! Ha gondot jelent az elektronikus kitöltés, visszaküldés akkor személyesen is jelezhetnek az irodán minden nap 8:00-14:00 között.

Tanuló neve: ……………………………………………

Az alábbi napokra kérjük ügyeletet (aláhúzással jelezze):

06.15.     06.16.   06.17.   06.18.   06.19.               

           

A megjelölt napokon étkezést kérek:     igen     nem

 

Szülő aláírása:…………………………….