Rendszerüzenet

Téli szünettel kapcsolatos információk

Kedves Szülők!
A szociális ellátásra vonatkozó járványügyi szabályozások alakulása, valamint a rendkívül alacsony téli szüneti igények miatt a korábbi terveinkkel ellentétben a két ünnep között mégsem tartunk ügyeletet. 23-án még biztosítjuk az ügyeletet, a két ünnep között azonban zárva tartunk és január 4-én terveink szerint a rendes menetrend szerint indulunk újra, tehát nem a digitális tanrend szerint, hanem jelenléti oktatással, szociális ellátással, de a korlátozott időkeretben (8-16:00), lázméréses beléptetéssel.
Ettől eltérés akkor lehet, ha időközben változik a járványügyi helyzet, vagy több kollégánk lesz érintett a betegségben, vagy karanténban. Erről természetesen értesítjük majd a szülőket. Eltérő értesítés hiányában a megszokottak szerint megrendeljük az étkezést is január 4-re. (Azok számára is, akik jelenleg digitális oktatásban vannak, vagy kérték a jelenléti oktatás alóli felmentést)
Aki nem kéri január 4-től az étkezést, mert még nem szeretnének jönni, az december 22-ig jelezze az info@immanuelotthon.hu címen a lemondást (pontosan megjelölve, hogy meddig nem kér, vagy azt jelezve, hogy újabb jelzésig kéri a lemondást). Le nem mondás esetén akkor is ki kell fizetni a szülőnek a térítési díjat, ha mégsem jönnek, mert már nem lesz módunk lemondani, csak 6-tól.
A szünetben is Isten vigyázzon a családokra, adjon békés ünneplést, pihenést!
Áldáskívánással
Győri Zsófia
igazgató