Rendszerüzenet

Ügyelettel kapcsolatos információk-iskolás tanulók szüleinek

Iskolás tanulók szüleinek

Kedves Szülők!

Ahogy Önök is értesülhettek róla, módosult a veszélyhelyzet idejére vonatkozó március 5-i rendelet és az iskoláknak, így intézményünknek is meg kell szervezni a gyerekfelügyeletet azon tanulók számára, akiknek szülei a védekezésben vesznek részt, vagy munkavégzésük szempontjából elengedhetetlen és a szülő ezt kérelmezi. Mivel ezt a tényt és a hozzá tartozó tanulói létszámot jelentenünk kell a Központi Információs Rendszerben (KIR), ezért különösen is felhívjuk a figyelmet, hogy csak a fenti kritériumok alapján jogosult szülő kérelmezze a gyermekfelügyeletet. Tehát akinek munkahelye a szigorítások miatt zárva tart, nem végez munkát, vagy a családból valaki ápolási díjon van az adott tanulóval, az nem veheti igénybe az ügyeletet.

A fentiek szerint ma (03.07) 17:00-ig jelezzék a szülők a gyermekfelügyeltre vonatkozó igényüket az info@immanuelotthon.hu címen. Ennek alapján tudjuk megszervezni a megfelelő humán erőforrást az ügyelethez. Amikor hozzák gyermeküket, egyúttal egy nyilatkozatot kell kitölteniük, hogy jogosultak az ügyelet igénybevételére.

A rendelet arról is szól, hogy étkezést biztosítani kell, azonban az étkezést biztosító Hungast Vital cég pénteken még úgy tudta, hogy nem fognak főzni, tehát hétfőn még biztosan nem lesz étkezés biztosítva, így aki hétfőn is igényel ügyeletet, gondoskodjon a gyermeke étkezéséről. A többi nap vonatkozásában tájékoztatással leszünk az igénylők felé, amint egyeztettünk a céggel.

Az iroda reggel 7:15-től nyitva lesz, így a szokásos telefonszámon, vagy emailen tudnak érdeklődni.

  1. 03. 07.

Üdvözlettel

Győri Zsófia

igazgató