Rendszerüzenet

Szeretetdoboz

Kedves Szülők!

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítványa az idei adventi időszakban is gyűjtést rendez. A Szeretetdoboz elnevezésű program keretében tartós élelmiszert-, illetve tisztító- és tisztálkodási szereket tartalmazó csomagokkal támogatják elsősorban a rászoruló nagycsaládokat, gyermeküket egyedül nevelőket és az időskorúakat.

Szeretettel bátorítok mindenkit, hogy aki teheti, csatlakozzon a gyűjtéshez.

Amit hozni lehet: cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt. Továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek-és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt. Lehet a különböző étel intoleranciával küzdőkre is gondolni, a csomagba kerülhet cukormentes, gluténmentes termék is.

Fontos, hogy kizárólag kereskedelmi forgalomban kapható és legalább féléves hátralévő szavatosságú termékek kerüljenek a csomagba.

A teendő ezek után csak annyi, hogy a csomagba szánt tartós élelmiszert, tisztálkodási és tisztítószereket a Pacsirta utcán a garázsban lehet leadni Mátyás Józsefnek, a Kishegyesi úton a portán lehet leadni Péternek. A csomagok elkészítését és a szállítását a Szeretetszolgálattal együtt mi koordináljuk.

A gyűjtés 2021. december 10-ig (péntekig) tart.

Koordinátor: Tóth-Győri Lídia (iskola), Falvai Piroska (szociális)

Köszönettel: Győri Zsófia